beste teddy jakke til dame

Beste teddy jakke 2021

Teddy jakke er en av de plaggene som har kommet for å bli, og det er lett å forstå da den er en av de mykeste, og ikke minst varmeste, jakke til dame man kan skaffe seg til høsten/vinteren. Hos Famme er det alltid et stort fokus på å skape nydelige, funksjonelle og gode plagg av bra kvalitet, og derfor har vi designet den beste teddy jakken til dame som vi mener er et must til høstgarderoben i år.

God og varm teddy jakke til dame

Hvit teddy jakke til dame 

hvit teddyjakke til dame Hvit teddyjakke til dame i fleece
Vår Sherpa Teddy Jakke er en must-have i høst. Den er designet 100% med hensikt for din beste velvære og for å holde deg varm når kulden setter inn. Dette er en av de varmeste jakkene vi har hos Femenin, og samtidig en av de mest allsidige jakkene. Den er varm nok til å brukes ute når det er kaldt samtidig som den er myk og deilig nok til at man kan bruke den inne. Dette er en skikkelig god kose jakke til dame, og vi mener en teddy jakke er noe alle burde skaffe seg denne sesongen! Det som er utrolig praktisk med denne fleece-jakken er at den har en glidelås og to store lommer som får plass til alt du trenger, enten det er mobil, lommebok, lue eller lignende. Denne teddy jakken er laget av fleece. 

 

Svart teddy jakke til dame 
svart teddyjakke til dame  Svart teddy jakke til dame

 

En annen versjon av teddy jakken med flere detaljer og funksjoner er Ripstop Sherpa Jacket. Stoffet er unikt og elastisk og komfortabelt både utvendig og innvendig. Utsiden har en fin tekstur mot vær og vind, innsiden er av myk fleece som er komfortabel direkte mot huden. For design og ekstra holdbarhet er det lagt inn ton-i-ton ripstop-stoff på albuene og lommene, som gjør jakken både finere og mer unik. Fleece jakken har en glidelås foran, hempe på innsiden, og en lomme med glidelås på venstre bryst for oppbevaring av løse gjenstander.

Blå teddy jakke til dame med flere detaljer  Svart teddyjakke til dame med flere detaljer  

 

Hvordan style teddy jakke til dame?

Det som er så fint med teddy jakken, er at den går med mye. Teddy jakker er svært allsidige jakker når det gjelder design så det skal ikke være noe problem å finne noen fine bukser å style de med. Våre teddy jakker til dame er også i fargene svart og hvit, som er enkle farger å matche med forskjellige typer bukser.

Spesielt jeans kan se fint ut sammen med våre teddy jakker til dame. Vi anbefaler vår superfine Slit Hem Jeans som går med absolutt alt, spesielt teddy jakken. Disse buksene har høyt liv (en favoritt) og er super stretchy. Dette er av de kuleste og fineste slim fit buksene på markedet, og er svært trendy. 

jeans med splitt hem til dame  Blå jeans til dame med splitt
Les mer om hvordan du kan finne den perfekte jeansen til deg her!

 

På grunn av det deilige og myke stoffet i teddy jakken kan man også lett matche det med en like god joggebukse, som for eksempel vår Velur Pants Disse buksene er utrolig mye og behagelige å ha på, og passer perfekt til en lat dag. Stoffet er utrolig elastisk og buksen sitter fint og komfortabelt. Denne buksen er et must til rolige høstkvelder inne i år. 
svart velur joggebukse til dame  Svart velur bokse med lommer på rumpa
Les mer om buksene våre i den ultimate bukseguiden!
Tilbake til bloggen