Bukse guiden

Bukse guide

I det enorme utvalget av klær som finnes i dag tilbys det utallige plagg i ulike fasonger, farger og stoff som dekker behov etter spesifikke bruksområder. Valgmulighetene kan for noen bli for stor, og det kan være vanskelig å vite hvilke plagg som skal brukes til hvilke aktiviteter. Hvilken bukse man ønsker å gå for baseres gjerne på personlige preferanser, men det kan samtidig være fint å få en oversikt over hvilke bukser som egner seg best til gjøremålene som skal utføres.

Denne bukse guiden vil derfor være fin for å få mer informasjon om hvilket produkt du burde velge! I tillegg til artikkelen har vi også en jeans guide som er perfekt lesing dersom man synes det er vanskelig å finne den perfekte jeansen. 

Innholdsfortegnelse

 

Yoga bukse

Yogabukser kjennetegnes ved sin løse passform, gjerne med vide legger slik at man skal føle på en full bevegelsesfrihet. Buksene er derfor ofte produsert sømløse og tynne i stoffet. Yoga pants er laget for yoga og annen lav intensitetstrening, men er samtidig verdsatt av flere som en hverdagsbukse. Buksene er ofte svarte, stilrene og svært anvendelige. Dette gjør at de lett kan styles med alt fra t-skjorer til strikkede turtlenecks

Grå yogabukse til dame med pustende og fukttransporterende stoff  Svart yogabukse til dame, knitted pants med høyt liv  Svart ribbed yogapants til dame, yogabukse med sleng

  

Slengbukse

En stor trend på markedet i dag er bukse med sleng. Disse buksene finnes i flere ulike varianter, hvor man blant annet kan finne jeans med sleng og kosebukse med sleng. Slengbukse med splitt er en variant som også er svært populær blant norske kvinner i dag, da spesielt for jeans. I det brede spekteret av slengbukser kan disse både brukes til trening eller til hverdags, her er det stoffet som avgjør hvilket bruksområdet plagget er best egnet til.

Flare bukser er godt likt da passformen gir en fin silhuett. Buksene er gjerne høye i midjen og vide ved leggene, og kan derfor gi en bedre illusjon av fine former og man kan virke høyere - noe flere jenter verdsetter.

Les mer om våre slengbukser her!

Svart yogabukse med sleng i ribbestrikket bomull  Beige kosebukse med sleng i mykt og pustende stoff  Svart slengbukse i ribbestrikk med høyt liv

  

Velour bukse

En velur bukse er et must i enhver kvinne garderobe. Dette er myke og behagelige kosebukser som kombinerer stil og komfort. Buksen sitt bruksmål er for mange en chille-bukse man kan bruke på fridager, i sofaen foran tv-en. Samtidig bruker også flere velour buksen til andre hverdagslige gjøremål. Velour bukse med lomme bak er spesielt godt likt i disse dager da de gjerne forbindes med Juicy Couture sine populære velur slengbukser. Vi tilbyr en lignende bukse slik at du kan føle deg fin og up to date uten å betale dyre dommer.

Den fine velur buksen kan også matches med en velur hettegenser

Svart velur bukse til dame, Juicy Couture alternativ  Myk velour bukse, joggebukse med lomme bak

 

Joggebukse

I tillegg til den myke velur kosebuksen tilbyr vi flere ulike varianter joggebukser. Komfortable bukser er alltids noe man trenger, og kan brukes både til hverdagslige gjøremål og på sofaen hjemme. Femenin har joggebukser i klassiske farger som gjør at de enkelt kan styles opp med ulike hettegensere og t-skjorter.

Hvilken måte du ønsker å fullføre looken er med på å avgjøre hvilke aktiviteter antrekket burde brukes til. Passformen til buksen vil også være en avgjørende faktor - om joggebuksen er baggy eller tettsittende. Dersom man skal tilbringe dagen hjemme kan joggebuksen enkelt matches med en hettegenser, og ved aktiviteter utendørs kan den brukes med en turtleneck.

Svart joggebukse til dame med snøring i livet  Grå joggebukse til dame med store lommer  Svart slim fit joggebukse til dame med glidelåslommer

 

Dressbukse 

Når man skal pynte seg litt ekstra er det fint å ha en dressbukse tilgjengelig. På samme måte som de fleste bukser kan denne styles opp ettersom hva man skal gjøre, og ved å bruke en crewneck over kan dressbuksen også brukes til hverdags. Om man skal ut å spise med noen venninner eller dra ut på byen er også en dressbukse et supert alternativ, og man kan da style buksen opp med en topp og noen fine smykker.

Dressbukser er for det meste i nøytale, stilrene farger slik som svart og hvit. Dette gjør mulighetene til å matche med andre plagg store. En hvit dressbukse vil derfor kunne brukes om igjen og om igjen ved hjelp av å kun bytte overdel - bærekraftig og billig!

Les mer om dressbuksen vår her!

Svart dressbukse til dame  Hvit penbukse til dame  Hvit dressbukse med lommer til dame
 

 

Les også våre andre guider:

Tilbake til bloggen