Denim shorts til dame

Jeans shorts

Jeans shorts er det selvsagte valget i varme sommermåneder. Når minus gradene blir til pluss og bladene kommer tilbake på trærne, da er det en merkedag for shorts og bading i havet. Kortbuksens design og detalj er både enkelt og genialt, den stramme følelsen av buksen kuttes ved kneet for økt komfort. Uavhengig av din stil, finnes det shorts til enhver anledning. Våre trendy jeans shortser er perfekte for sommeren. Vi har både klassisk denim short og en ripped versjon.

 

Klassisk denim 

Breeze denim shorts er både behagelig og komfortabel. Til tross for at dette er en denim shorts så har den en utrolig stretch. I tillegg kan du fritt bevege deg uten at shortsen krøller seg da den har en lengde. Den passer perfekt til en varm og fin sommerdag ved stranden, sene sommerkvelder, eller til en tur på byen. 

Denne denim shortsen har et washed design, som gjør den allsidig å style med til en behagelig og trendy outfit. Shortsen kommer i fargene; svart, blå, lys blå og hvit. 

Svart stretch denim shorts til dameBlå stretch denim shorts til dame

 

Ripped shorts

Er du derimot på utkikk etter en festival shorts kan vi anbefale rippede versjonen. Jeans shortsen er laget av autentisk denim, den er høy i livet med god lengde og passform. I motsetning til vår breeze denim shorts har ikke ripped versjonen stretch. Shortsen er vasket og behandlet for å få den unike vintage looken. Den kommer i fargene; blå og lys blå. 

Blå ripped denim shorts til dameLys blå denim ripped shorts

Stylingtips

Jeans shorts kan kombineres med utallige plagg. For en varm og fin sommerdag kan du matche denim shortsen med en cropped t-shirt  eller en knitted t-shirt.

Cropped shirts i hvitKnitted t-shirt i beige

For en litt kjøligere sommerkveld, er det perfekt å matche denim shorts med en deilig og lett longsleeve eller en litt varmere sweatshirt.

Hvit long sleeve Svart sweatshirt
Tilbake til bloggen