Loungewear og kosesett guide til dame

Loungewear guide

Er du på utkikk etter et avslappende antrekk, som ikke går på bekostningen av lommeboken? Vår loungewear guide vil veilede deg gjennom vårt utvalg av komfortable kosesett til dame. Alt fra varme gensere, leggings, joggers til joggedresser som passer perfekt til helg og fritid.

  • How to style loungewear her

 

Matchende loungewear

Ribbestrikket sett 

Wanderlust er for deg som ønsker å reise verden rundt, eller bare slappe av hjemme. Med en cropped hoodie og ribbestrikket tights, blir dette ditt nye favoritt loungewear-sett. Hettegenseren er utviklet for din komfort og passform. Tightsen derimot, er høy i livet med en slim og stretchy passform. Leggings kommer i fargen; beige, grå og rosa. Genseren kommer i fargen; Beige, svart, mørk grå og grå. 

Cropped hoodie og ribbestrikket tights Cropped hoodie og ribbestrikket tights

 

Ribbestrikket sett VOL. 2

Wanderlust vol. 2 har mer kompresjon og hold. Settet representerer toppsjiktet av loungewear. Med en ribbestrikket cropped hettegenser, som er noe lengre i lengden, og en ribbestrikket tights i stretchy stoff med en slim passform tar vi avslapping til et nytt nivå. Settet kommer i fargen; grønn.

Joggebukse med kompresjon og holdHettegenser med kompresjon og hold

 

Velur 

Vi tar 90-tallet tilbake med velur. Vårt sett er laget av elastisk velur-materiale som er nøye utvalgt for å tilfredsstille dine krav til komfort og drapering. Hettegenseren i velur har fine detaljer, med glidelås og hette. Joggebuksen er høy i livet med knytting. Lommene og passformen er konstruert for å gjøre rumpen juicy. Kommer i utallige farger.

Velur matchende kosesettVelur matchende kosesett

 

Collegegenser med joggebukse

Recharge er for deg som trenger å lade batteriene dine. Dette loungwear settet har et elastisk og lett stoff som er mykt mot huden. Med en collegegenser og joggebukse du kan slenge på, er du klar for en chill kveld hjemme eller med venner. Crewnecken kan også kombineres med Recharge shorts. Loungewear settet kommer i fargene; svart og mørk grå. 

Kosesett til dame mørk grå joggebukse Kosesett til dame mørk grå crewneck

 

Turtleneck med slengbukse 

Soft, weich eller Doux. Dette stilfulle settet er behagelig og pustende å ha på seg. Ordet Doux kommer fra det franske språket og betyr mykt. Buksene og turtleneck inneholder en lav andel av ull som skaper fin ribbed tekstur på settet. Dette er det perfekte loungewear som passer året rundt. Settet kommer i fargene; grå, beige og svart. 

Mykt ribbed kosesett til dame Mykt ribbed kosesett til dame
Les mer om våre kosesett til dame
Les mer om våre våre beste joggebukse til dame

 

How to style loungewear 

Film kveld

Er du på utkikk etter loungewear til en film kveld, kan vi anbefale; Fit jogger. Dette er en slim fit joggebukse laget av myk og elastisk bomulls jersey for å sikre deg komfort og bevegelsesfrihet. Med glidelås på sidene kan du legge fra deg telefonen og eiendeler. Kombiner joggebuksen med vår chunky knit sweater. Denne strikkegenseren har en sofistikert stil, med en elegant høy hals og stilrent design som gjør det til et essensielt og allsidig plagg.

Loungewear, slim fit joggebukse Chunky knitted turtleneck

 

Er du på utkikk etter et annet alternativ til film kvelden, kan vi anbefaler knitted flare pants med knitted t-shirt. Slengbuksen er elastisk og høy i livet, og har en avslappet look, - som passer utmerket til casual kvelder hjemme i sofaen. T-skjorten er feminin, med en rund hals og tettsittende passform, laget av en kombinasjon fra Viskose og Nylon for komfort. Kombiner disse plaggene for en chill og casual kveld.

Elastisk svart slengbukse for dame T-skjorte til dame med rund hals og tettsittende passform

 

Casual wear 

Basic outfit er noe vi alle er på utkikk etter. Enten du skal ta deg en kjapp tur til butikken, eller møte noen for en tur, er vi avhengig av å bruke klær en kan slenge på. Suave jogger er en joggebukse med børstet innside som gjør stoffet i buksen utrolig digg å ha på seg, denne kosebuksen har to lommer, med strikk og knytting i livet. Kombiner med vår Slim Fit Turtleneck som har en slim fit passform, med sofistikert utseende i et mykt strikket stoff.

Myk kosebukseSvart slim fit turtleneck til dame

 

Et annet alternativ er å kombinere Jetset Knit Pants med Knitted tank top. Buksen har god stretch og kommer i ribbestrikket kvalitet. Med egenskaper som høy i livet og noe smalere i bena, er buksen perfekt i lengden for deg som er høyere enn 165 cm. Match buksen med vår strikket singlet laget for deg som ønsker optimal komfort og tight fit. Ønsker du heler en cropped versjon, kan du kombinere buksen med vår knitted crop top

Bukse med stretch og ribbestrikket kvalitet
Tilbake til bloggen