Behagelig undertøy til dame

Det mest behagelige undertøyet

En av de viktigste egenskapene til undertøy er at det skal kjennes behagelig ut - uansett hvilken form og fasong man har. Undertøy anses som intimt - og vi mener det er viktig at man føler seg komfortabel med undertøyet man bruker, slik at man føler seg bra! Blant utvalget vårt finner du beste seamless trusene og undertøy til dame som vil nok være ditt favoritt-undertøy fra nå av. 

Seamless stringtruser - behagelig, lett og luftig

hvit seamless stringtruse

Vår Seamless Stringtruser er en av de beste stringtrusene du kan få tak i - da de vil komplimentere deg og din kropp samtidig som de vil kjennes utrolig komfortable ut på kroppen. Materialet er mykt, elastisk og strekker seg godt og samtidig er den ekstremt fukttransporterende. I andre ord, dette er en av de mest komfortable stringtrusene som er designet på en måte som sørger for damers velvære og komfort, da den til og med inneholder en ekstra bomullspute. Seamless stringtruse finnes også i svart. 

svart seamless stringtruse

Våre seamless stringtruser sitter perfekt under treningstightsen. Det fuktransporterende og elastiske stoffet i Invisible Seamless Thong er en favoritt - det er mykt og har blitt designet for god komfort. Dette sømløse designet gjør trusen en favoritt hos damer som liker å trene i og med at trusekanten ikke vises. Dette er en av de beste sømløse stringtrusene som kan brukes til både trening og hverdag. Med denne stringtrusen, eller tangatrusen, slipper man trusekant, og man kan nyte den sømløse følelsen.

Den mest flatterende og deiligste bh-en

seamless bralette sømløs bh

Vår Seamless Bralette er en klar favoritt - og vil se bra ut på alle da den er ekstremt myk, er sileløs og har regulerbare stropper. Dette er en perfekt sømløs bh fordi den ikke bare sitter fint på og kjennes komfortabel ut, men den har også fine kryssdetaljer på ryggen. Innleggene i bh-en kan også tas ut dersom man ønsker det. 

Stretchy og dempende sokker

Enten du skal trene eller gjøre hverdagslige gjøremål, er det lurt med gode treningssokker som er dempende og myke. 

myke lette treningssokker hvite
Det lønner seg å gå for et par med gode tennissokker, slik som disse Hvite Sky Knit Sokker. Disse kan egne seg både til en tennis match og til vektløfting. De demper, er supermyke og er laget av organisk bomull som sikrer kvaliteten du trenger. Det vil gi deg mer stabilitet og vil se bra ut sammen med et par gode joggesko.

Gode og lette ankelsokker er et must til trening, og hverdag ellers. Med våre Bamboo No Show Socks vil du nok kjenne at du er lettere til fots, og får en generell mer komfortabel treningsøkt, hva enn slags aktivitet du vil finne på. 

Tilbake til bloggen