Guide til seamless undertøy

Guide til seamless undertøy

Er du på utkikk etter dameundertøy av kvalitet som både ser og føles bra ut? Blant det store utvalget av undertøy på nett kan det være vanskelig å vite hva du bør velge. I denne guiden har vi samlet vårt utvalg av sømløst undertøy for maksimal komfort. 

 

Hva er seamless undertøy?

Undertøy med synlige sømmer og kanter er svært lite flatterende under treningsklær, spesielt shortser og tightser som er tettsittende. Sømløst undertøy er en spesiell type undertøy som er laget uten synlige sømmer og kanter. Dette gjør at undertøyet ikke syntes under klær. 

Mange velger sømløst undertøy fordi det ligger veldig flatt mot huden, og fremtrer dermed mer diskret enn tradisjonelt undertøy. Vi har derfor utviklet en serie med seamless undertøy som sitter perfekt under både hverdagsklær og treningstøy.

Dette er det ultimate undertøyet for dame, som både er diskret under klær, komfortabelt og flatterende! Finn din favoritt - enten du er på utkikk etter undertøy til trening eller hverdags.

 

Seamless dametruser

Vår seamless stringtruse til damer passer perfekt til både hverdag og trening. Stoffet i trusen består av Italiensk nylon med en fôret bomullskile i skrittet som føles svært behagelig mot underlivet. Det tynne og myke stoffet gjør at stringtrusen er tilnærmet usynlig under tettsittende klær. Den gir heller ingen linjer! Denne sømløse trusen fås i både svart og beige. 

Sømløs truse til dame

 

Seamless bralette

For det komplette seamless undertøysettet kan stringtrusen kombineres med vår seamless bralette. Dette er en spileløs BH med hold og uttagbare pads, som ikke lager linjer under klærne. Materialet er mykt, og den er veldig behagelig å ha på. BHen passer både til hverdags og aktiviteter med lavere intensitet. 

Seamless bralette til dame  Seamless bralette til dame  Hvit seamless sportsbh til dame

    

Tilbake til bloggen