Shorts guide til dame

Shorts guide

Med uendelige varianter kan shorts gi deg både en elegant, stilig og et avslappet uttrykk. Kortbuksene passer til enhver anledning, enten om du skal til byen, trening, eller være hjemme. Til tross for at vi assosierer shorts med varme sommerdager, kan disse også brukes året rundt. Ulike lengder, fasonger, og komfortable materialer med en flatterende passform er noen av egenskapene vi er på utkikk etter. Denne guiden vil veilede deg gjennom vårt utvalg av denim, biker, trening og casual shorts. Fra high-waist til mid-waist så har vi utvalget til deg. 
 

 

Bikershorts 

Bikershorts også kjent som sykkelshorts er tettsittende, til litt over knærne- og gjerne med høyt liv. Med en shorts som er tettsittende vil du redusere friksjonen mellom lårene som ofte kommer med varme og klamme sommerdager. Bikershorts er et absolutt IT, og kan styles opp og ned enten du skal til trening med en t-skjorte eller ta en spasertur til byen i en genser. 

Fit shorts er en seamless bikershorts med flatterende, stilrent og sofistikert utseende. Shortsen er utviklet for full fleksibilitet og bevegelsesfrihet. Shortsen er egnet til bruk under trening, eller for en chill dag hjemme. Kortbuksen kommer i fargene; svart, blå og lilla.

Svart sykkelshorts i seamless  Lilla bikershorts i seamless

 

Denim shorts

Et absolutt must have når sommeren er rett rundt hjørnet er en denim shorts. Enten du skal på ferie eller trenger hverdagsklær i varme temperaturer, så er det essensielt. Både ripped og frynsete detaljer er noe vi verdsetter i den perfekte jeans shortsen.  

Ripped shorts 

Hvis du er på utkikk etter en unik vintage look kan vi anbefale vår ripped shorts. Denne denim shortsen har fem lommer. tre på forsiden og to på baksiden. Dette er shortsen som er perfekt for deg som elsker å dra på festivaler. I tillegg til at shortsen er ripped har den også frynsete detaljer helt nederst. Kommer i fargen blå og lys blå. 

Ripped shorts til sommeren  Ripped shorts med frynsete detaljer

Shorts med stretch 

En annen denim shorts er breeze. Denne har en god stretch som sitter godt rundt midjen, og strammer ikke rundt kroppen. I likhet med ripped varianten har denne også fem praktiske lommer. tre foran, og to bak. Med utallige farger, så har shortsen et "washed" design for en mer casual look. 

Shorts med stretch og frynsete detaljerShorts med stretch og frynsete detaljer

 

Joggeshorts

Sweatshorts er muligens noe av det mest komfortable en kan ha på seg. Enten du bruker det som en del av pysjamasen din, en kosekveld inne, eller bare noe en kan slenge på seg, før en fortsetter dagen. 

Recharge shorts er den perfekte joggeshortsen. Denne er både elastisk og lett i stoffet som gjør den mega komfortabel til alle anledninger. Med knytting i livet og to lommer, en på hver side,- kan du oppbevare dine gjenstander. Denne shortsen passer utmerket til deg som skal lade opp batteriene til kommende uke. Kommer i fargen; svart og grå. 

Joggeshorts med to lommer  Sweatshorts med to lommer

 

Er du interessert i hvordan du kan style din valgte shorts? Få litt inspirasjon i vår genserguide!

 

Les også våre andre guider:

Tilbake til bloggen