Slengbukser til dame

Slengbukser til dame

Slengbukser er for tiden et veldig trendy plagg. Dette er ikke så rart når er slengbukse ofte er nok til å style opp et ellers alminnelig antrekk. Slengbuksene kjennetegnes ved at de har en sleng nederst ved foten som gir en flatterende effekt. Disse buksene passer både til en rolig kveld hjemme, til hverdags, og full fest. Om du ønsker en løs slengbukse, slengbukse med splittjoggebukse med sleng, eller jeans med sleng så har vi det du leter etter. 

 

Slengbukser

Ribbestrikket slengbukse

Ribbestrikket slengbukse er tøy slengbukser. Dette er de mykeste slengbuksene for koselige og rolige kvelder, eller for full fest enten hjemme eller ute på byen, du velger selv! Youth Flare Pants er en svart slengbukse slik du elsker den. Den er laget av en ribbestrikket materiale av bomull som er lett, stretchy, og sitter fint på. I likhet med Line Flare Pants er den elastisk som den er myk og derfor multifunksjonell og brukssituasjonen er helt opp til deg og dine behov. Doux Knitted Pants vårt svar på en slengbukse alternativ til en behagelig, myk, og lett joggebukse som du får i fargene svart, grå, og beige. 

Ribbestrikket slengbukse i grå  Ribbestrikket slengbukse i svart

 

Flare jeans

Flare jeans er jeans med sleng, og disse er en av de mest populære typene av jeans for damer i alle aldre. Bootcut jeans har en slankende effekt til tross for at de er vide nederst ved fotenden. Denne praktiske egenskapen er til for at de skal gå over støvler og sko. Disse jeansene forblir en favoritt på grunn av sin komfort og dens slankende effekt. 

Vår Flare Jeans er en jeans med sleng nederst på benet. Den har et denim-stoff som oppleves både stretchy og mykt. Denne buksen kan fint styles sammen med en litt baggy t-skjorte, eller en våre høyhalsede gensere for en kul look. Wide Leg Jeans derimot er en jeans med sleng og vide ben hele veien ned. Begge disse slengbuksene er laget av ekte denim og et perfekt style option til en pyntet hverdagslook.   

Les også: Jeans Guide - Finn dine perfekte jeans

Jeans med sleng i mørk blå  Slengbukse jeans i beige hvit

  

Slengbukse med splitt

En favoritt blant alle variantene er slengbukser med splitt. Disse buksene har en splitt nederst hvor slengen er, som gjør det enda enklere å ha over sko, samtidig som det gir den slankende effekten de fleste ønsker. Vår Straight Slit Hem Jeans er en jeans med splitt. Slengbuksen har et høyt liv og er straight fit, men alikevel stram nok til å forme seg fint rundt lår og rumpe. Slit Hem Jeans er en stretchy slengbukse jeans med splitt, og stretchen gjør at buksen er behagelig å ha på seg. Plasseringen og fasongen av lommene gjør at rumpen ser flatterende ut. Disse jeansene er perfekte å style sammen med en t-skjorte eller hettegenser.

Jeans med sleng og splitt  Slengbukse med splitt

 

Svart slengbukse

En svart slengbukse kan matches med nesten alt, og en av våre bestselgende svarte slengbukser er Knitted Flare Pants. Denne slengbuksen er behagelig og passer svært godt inn i loungewear-kolleksjonen din. Buksen er elastisk, høy i livet og har en avslappet stil, som gir deg en casual look kombinert med en hoodie eller crop top. Den har et sofistikert, enkelt og stilfullt preg. Slengbuksen er enkel å style slik man vil, for at den skal passe til enhver anledning

Strikket slengbukse i svart  Ribbestrikket slengbukse i svart

En annen variant av våre svarte slengbukser er Line Flare Pants. Dette er en slengbukse i lett, elastisk og pustende ribbestoff. Den kan brukes både under treningsøktene, til hverdags eller til å chille hjemme i. Den er også fin nok til å reise ut på byen med, eller når man skal pynte seg, da den har en strammende effekt slik at den får en flatterende passform på kroppen. 

Slengbukse i svart  Slengbukse i svart

 

Yogapants

Yogapants kan også være en variant av slengbukser. Vår Yoga Pants er en av disse, og er laget av et mykt, pustende og fukttransporterende stoff. Fordelen med yogabukser er at de har god pusteevne, komfort og lager rom for bevegelsesfrihet. Disse egenskapene gjør at yogapants passer perfekt til både trening og kos på sofaen. Denne yogabuksen kan matches opp med en cropped long sleeve for en sporty look. 

Yoga pants med sleng i svart  Yoga pants med sleng i grå
Ribbed Yoga Pants er en slengbukse i myk og ribbet kvalitet. Denne yogabuksen har høyt liv og bred strikk i midjen, som gjør at den sitter godt og man får en fin passform. Denne buksen passer ypperlig til yoga, men kan også brukes til hverdags og annen trening med lav eller medium intensitet. Den kan fungere som en slengbukse tights da stoffet er elastisk, fukttransporterende og har en god hold-in-effekt for optimal passform. 
Yoga pants i svart  Yoga pants i blå

 

Tilbake til bloggen