Den ultimate undertøy guiden

Undertøy guide

Undertøy er ofte undervurdert, men også en av det viktigste tingene vi har i garderoben. Hva du velger å ta på deg alle først om morgningen, eller før du legger deg til sengs er uhyre viktig. Undertøy er noe som skal gi deg støtte, komfort og sørge for ditt velvære under enhver omstendighet. Spesielt er dette viktig under treningsøkten. Undertøyet skal ikke være til bry, skape irritasjoner eller gi uheldige folder under klærne, er noen egenskaper vi verdsetter. Med andre ord, så er det interessant å se hvor viktig undertøy er, når det ikke synes mesteparten av dagen. 

For oss kvinner er det gjerne mer essensielt å ha undertøy vi føler oss vel i og som matcher både dagsformen og humøret. Denne guiden tar deg gjennom vårt utvalg av undertøy. 

 

Undertøy

Vi kan alle kjenne oss igjen at det å kjøpe truser er både tidkrevende og pengeslukende. Hvor ofte har du ikke handlet truser, som enten ikke passer eller er ukomfortable? Spesielt under en treningsøkt, så er truser den største bekymringen. Vi er alle opptatt av at trusekanten ikke skal vises gjennom, og at trusen holder seg godt på plass, uten å folde seg eller gi irritasjoner. Famme sine seamless truser er designet for deg som ønsker null bekymring i hverdagen og på treningssenteret. Med en stringtruse eller hipster brief, får du mykt og behagelig stoff som sørger for at du blir komfortabel døgnet rundt.

tre pakning stringtruse  Sømløs stringtruse til trening sømløs hipster truse til dame

I likhet med truser er bh noe av det mest irriterende plagget. Ikke bare har du spiler som presser inntil huden, eller som etter hvert faller ut av bh-en og gnager deg. Det samme gjelder stropper som ikke reguleres godt nok. Derfor er Bralette er et bedre alternativ for deg som blir like irritert som meg. Denne sømløse Braletten er spileløs, med uttakbare innlegg og stropper som reguleres for en bedre hold. Med kryssdetaljer på ryggen vil du ikke oppleve at bh-en presser mot huden. Denne braletten kan du bruke under en sports-bh eller til hverdagen.
Undertøy bh   Seamless bralette
Les mer om behagelig undertøy til dame. 

Sokker

Med den kalde vinteren som nærmer seg er det på tide å bytte ankelsokker til tennissokker. Eller kanskje du er en frysepinn året rundt og bruker lengre sokker uavhengig. Hvite sky knit sokker er tennissokker laget av bomull med god stretch. Enten du liker å bruke høye sokker til trening, eller i hverdagen så er disse den perfekte matchen for deg, da de holder seg stabil og ikke faller ned under treningen.

Hvis du er mer interessert i varme hverdags sokker kan vi anbefale wool knit sokker som er laget i merinoull, til tross for at disse holder varmen, har de pustende egenskaper som fører til at du ikke blir klam. Blir du fortsatt ikke varm kan vi anbefale gode raggsokker laget av 95% norsk ull. Enten du skal stå på ski, slappe av i hytten eller hjemme så er disse designet med ditt velvære i tanke. Ragg sokkene passer utmerket som en gave til en mor eller venninne.

Hvite tennis sokker   Lange Ullsokker   Raggsokker til dame

 

Kanskje du ikke kjenner deg igjen i bruk av lange tennissokker? Selv når du er en frysepinne velger du fortsatt å gå for alternativet ankel sokker. Du er ikke den eneste, og derfor har vi et godt utvalg til deg innenfor dette. I en kortere versjon av tennissokker har vi ankel lengden av sky knit med de samme funksjonene og egenskapene. Det samme gjelder wool knit sokkene som vi tilbyr i en ankel lengde.

Er du opptatt av seamless? Kan vi anbefale våre sømløse light knit ankle sokker. Disse sitter støpt på foten din gjennom hele treningsøkten. I tillegg har sokken en «tunge» bakpå som fører til at du unngår både gnagsår og at sokken sklir ned i skoen. Disse er et must have for deg som helst vil gå barbeint.

ankellengde tennissokker  Seamless treningssokker  Svarte ankellengde ullsokker

 

For deg som helst vil gå barbeint året rundt, eller bare ønsker å vise ankelen, så tilbyr vi sokker som ikke vises. Her har vi både bomullsokker og bambussokker. Disse sokkene er perfekte året rundt. Enten du vil bruke disse på sommeren eller på trenings senteret så er sokkene allsidige. Med økt komfort og holdbarhet vil ikke behovet for flere sokker være nødvendig.

Bamboo no show sokker  Bomull sokker no show

 

Tilbake til bloggen